tiistai 26. elokuuta 2014

Syksyn ensimmäiset tuulet

Tämän viikon alussa säät selvästi muuttuivat syksyisempään suuntaan ja tälläkin hetkellä kun katson ikkunasta ulos niin ilma on hyvin syksyisen näköinen. Taitaapi se syksy olla jo tuloillaan...


Pyrin pyöräilemään aamuisin kouluun mikäli sää vain sallii. Matkaa minulla on koululle vajaat kahdeksan kilometria, joten siinä tulee tehtyä myös ihan hyvä aamulenkki. Aamut ovat alkaneet kuitenkin olla jo aikas vilpoisia, joten huomasin tarvitsevani hieman lämmikettä. Onneksi minulla oli jo tekeillä yhdet kynsikkäät! Sainkin ne varsin nopeasti neulottua loppuun joutilashetkinäni koulussa.
Tälläiset niistä tulivat:


Näyttävät paljon paremmalta silloin kun siellä on tassu sisällä :D

Tässä vielä lähikuvaa kynsikkäiden neuloksesta :) 
Kynsikkäät ovat suurimmaksiosaksi valepalmikkoa ja ne on päätelty nirkkoreunalla. Mikäli ihastuit niihin niin niiden ohjeen löytää "Tyyliä puikoilla" nimisestä kirjasta, jonka itse hankin viimevuoden kässämessuilta. Uskoisin kuitenkin kirjan löytyvän vaikkapa kirjastosta :)

Tyhmää ohjeessa on kuitenkin se, että se on tehty vain yhdelle koolle... Minä omistan pienet kädet, joten kirjan ohje oli minulle sopiva. Mutta jos itselläsi on isohkot kädet niin joudut todennäköisesti hieman muokkaamaan ohjetta lisäämällä silmukoita, jotta valmiista kynsikkäistä tulisi sinulle oikean kokoiset.

<3 Erica


1 kommentti:

  1. Harmaa on kyllä siitä juuri kiva väri, että se sopii lähes kaikkien muiden värien kanssa. Ihana myös tuo sinun blogisi! :)

    VastaaPoista