maanantai 29. syyskuuta 2014

Tunnelmia Tallinnasta

Viikko sitten tähän aikaan olisin vielä Virossa, sillä teimme koulun kanssa kolmen päivän reissun Viroon. Matkan pääpointtina oli materiaalien hankinta, mutta noh en tiedä oliko se kuitenkaan ihansitä xD Matka oli kuitenkin oikein mukava ja mukaan tarttui kyllä juttu jos toinenkin. 



Ensimmäisen päivän kohteenamme oli mm. Telliskivi, josta löytyi paljon pieniä käsityöläispuoteja ja muita söppäniä putiikkeja.





Toisena päivänä suuntasimme Karnaluksiin, joka on käsityötarvikkeiden tukkuliike. Muista tukkuliikkeistä poiketen Karnaluksista voi ostaa tuotteita ilman Y-tunnusta, jolloin loppusummaan vain lisätään verot. Heillä on myös nettikauppa. Jos olette menossa käymään Tallinnassa niin suosittelen käymään Karnaluksissa, sillä sieltä löytyy vaikka mitä! Hinnatkin ovat alhaiset vaikka niihin tulisivatkin verot mukaan. Itse ostin ison kassillisen kaikenlaista kivaa, mm. villa- ja ompelulankoja, kangasmerkkejä, pitsiä :D Liike on hieman hankala löytää, mutta on kyllä etsimisen arvoinen!



Vaatteita ei tullut ihan hirvittävän paljon shoppailtua, mutta muutama paita lähti mukaan ale-rekistä. Kävimme Rocca al Maressa, joka oli valmistuessaan Viron suurin kauppakeskus. Huomasin, että kauppojen hintataso oli hyvin pitkälti sama kuin meillä täällä Suomessa. Löysin kuitenkin uuden tuttavuuden: Cropp. Liikkeessä oli todella ihania ja juuri minun tyylisiä vaatteita!;)
Tämän ihanan erikoisen farkkupaidan minä löysin juuri sieltä:

Asun on muuten minun tämänpäivän kouluasu :P 

Vanhaa kaupunkia unohtamatta, koska se on yksi niistä paikoista jossa on vain käytävä, silloin kun Tallinnassa ollaan! 







SItä kukkaloistoa, joka löytyy torien kojuista! Kukat ovat ihan eri hintaluokkaa kuin täällä Suomessa.

Tämän värisen ruusun toin äidilleni tuliaiseksi, koska ne olivat niin erikoisia, että minun oli aivan pakko ostaa yksi! Eikä niitä ollut todellakaan hinnalla pilattu, sillä ne maksoivat euron kipale! ;D 
Kukka selviytyi jopa hengissä Suomen maalle, mistä minä olen hyvin iloinen <3 

Kävimme myös taidemuseo Kumussa, mutta siitä sitten lisää vaikkapa ihan omassa postauksessaan :) 

<3 Erica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti