maanantai 1. joulukuuta 2014

Palmikon kaiku

Täällä sitä ollaan jälleen! Tässä tuli hieman taukoa kirjoiteeluun suurimmaksi osin teknisten ongelmien vuoksi...

Kerroinkin viime postauksessani, että kamerani kävi huotomiehen luona ja siellä selvisi, että vika onkin aikuissa, ei itse kamerassa. Olin ihan huippu iloinen tästä uutisesta, koska pidän kamerastani valtavan paljon! :D Nyt kamerani on taas toimintakunnossa!

Olen ihan valtava jouluihminen ja siksi olenkin aivan täpinöissäni siitä, että tänään on joulukuun ensimmäinen päivä! Tänä vuonna aloitin kerrankin tekemään joululahjoja ajoissa ja sain viikonloppuna jo kolmannen lahjan valmiiksi. Suuri kiitos tästä huikeasta suorituksesta kuuluu minun kouluni opettajille, jotka antavat neuloa tunneilla, mikäli se ei häiritse keskittymistä :)

Nämä ovat siis menossa mummolleni joululajaksi sitten aaton koittaessa:


Lapasten ohje löytyy täältä: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=149&d_id=10&lang=fi 
Mikäli innostut itsekkin tällaiset tikkuamaan :)
 Drops Design:in sivuilta löytyy myös paljon paljon muita ihania neule- ja virkkausohjeita. Suosittelen vilkaisemaan, varsinkin kun sivusto on täysin ilmainen! 

Lapaset näyttävät vähän hassuilta ja kapoisilta
silloin kun ne eivät ole käsissä. 
 Poikkesin ohjeesta sen verran, että neuloin lapaset kokonaan 5,5 puikoilla, vaikka lapaset tulisi aloittaa pienemmillä ja vaihtaa sitten noihin isompiin. Minusta siitä, ei ollut minkäännäköista haittaa :)


Lapaset neuloin Novitan Kaiku langasta, joka on suurimmalta osin akryyliä, mutta sisältää myös villaa. Lanka on ihanan pehmoista, joten eiköhän mummun ole mukava pitää niitä vähän kovemmallakin pakkasella :)

Nyt täytyy vain kääräistä tumput vielä lahjapaperiin odottelemaan kuusen alle pääsyä! :D

<3 Erica 

2 kommenttia:

  1. No onpa kauniit palmikot. Joskus syyhyttäisi neuloa, mutta kun ei ole oikein luppoaikaa sellaiseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olikin oikeastaán ensimmäinen kerta kun teen "kunnolla" palmikkoa, joten kiva kuulla, että tulos on hyvä :D
      Niin, sä maiju kun oot aina niin monessa mukana! Jos vaikka sitten joulunpyhinä ehtisit vähän lievittää neulomiskuumetta? :)

      Poista