sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Jussista rippilapsiin

Juhannus tuli vieteltyä maaseudulla perheen kanssa. Muuten oli oikein mukavaa, mutta sateisen kelin takia ei voinut olla kovin paljon ulkona, mikä oli harmi... Onneksi oli kuitenkin sen verran myös poutaisia hetkiä, että saatiin kokko aikaiseksi ja vieläpä palamaan! ;)
Tosin tuntuu, että sinä aikana mitä vietimme maalla niin taisin lähes kaksinkertaistaa painoni syömällä "pikkuisen" liikaa kaikkea hyvää, kuten uusia perunoita xD




Maalta piti kuitenkin palata jo tänään aamupäivästä takaisin sivistyksen pariin, kun tiedossa olivat poikaystäväni pikkuveljen rippijuhlat. Samoissa pirskeissä juhlistettin samalla myös poikaystäväni valmistumista (; Onnittelut vielä kerran molemmille!

Kortissa olevan ristikuvan olen myös itse ottanut :)
Tälläisen kortin minä väkertelin ripillepäässeelle jo ennen juhannusta :) Kyseessä oli tosiaan poika, niin yritin tehdä kortistakin sitten vähän poikamaisen. Normaalisti kun tykkään laittaa kortteihin vaikka mitä kivaa härpellystä ja kimallusta ;P

Sitten vielä päivitystä rippijuhlien lookistani:

Bolero: Itse tehty
Toppi: Warehouse
Hame: Itse tehty
Korkkarit: Italiasta


Ohhoh, mikä halkio!! ;P 
Pitsiboleron tein ylioppilasjuhliani varten ja siitä on tullut yksi suosikeistani! Hame on yksi osa lukion toisella luokalla tekemääni käsityönlukiodiplomia ja se on tosiaan tehty vanhasta lakanasta. (; Mikäli kiinnostus heräsi niin diplomiini liittyvä blogi löytyy täältä. Sieltä voitte lukea lisää vaikkapa tuon hameen valmistusprosessista. :)

Kaulakoru on Lumoavan Kuningatar.
 Sain sen äidiltäni ylioppilaslahjana ja olen aivan rakastunut! <3
Vaihdoin vain itselleni liian pitkän ketjun tilalle satiininauhan.
Meikki oli aika klassinen ja simppeli. (;  

Ristikorvakorut ovat Lumoavan Lumikki - sarjaa.
Että mä sitten rakastan noita Lumoavan koruja!! 

Ylemmässä kuvassa näkyy myös uusin lävistykseni: poskipäällä oleva microdermal <3 Siitä on noin reilut kaksi viikkoa kun kävin sen otamassa, ja se ei ole enää juurikaan kipeä. Onnekseni siihen ei tullut edes mustelmaa, mikä olisi ollut aika todennäköistä. Tosin lantiolla olevaan dermaliin tuli mustelma, mutta se on onneksi helmpompi piilottaa x) Otin tosiaan kerralla yhteensä viisi microdermalia, yhden poskipäälle ja neljä tuonne lantion seutuville. Ne ovat parantuneet nopeammin kuin mikää muu aikaisemmin ottamani lävistys, mikä on vain positiivista :D En tosin tiedä, mitä mieltä sukulaiset on, sillä nämä tuli otettua ylioppilasjuhlista saaduilla lahjarahoilla ;)

Myöhäiset jussit vielä kaikille ja toivottavasti teilläkin oli hauska juhannus! :D

<3 Erica 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti