perjantai 27. helmikuuta 2015

Uusi karvainen asukki

Eilen tuli viikko täyteen siitä kun taloon muutti uusi karvainen asukki :)
Perheenlisäykseksi saimme tällä kertaa kissan. Hänen nimensä on Sheba ja ikää on kolme vuotta.


Sheban aikasemmat omistajat joutuivat luopumaan hänestä ja niin me päätimme antaa tälle sharmikaalle pojulle kodin. Sheba pitää paljon ihmisistä, mutta on vielä aika arka. Arkuus on kuitenkin ymmärrettävää varsinkin kun samassa talossa asustaa vasta 9kk oleva pikkukoira.
Luca haluaisi ihan hirvittävästi tehdä lähempää tuttavuutta Sheban kanssa, mutta Sheba on toista mieltä. Asia johtuu varmaankin siitä, että Luca on vähän liiankin innokas kaveri...
Siksi olemme rajanneet osan talosta Sheballe ja loput on sitten Lucan aluetta :)

Sheba on viikon kuluessa saanut paljon rohkeutta ja uskaltaa jo aina silloin tällöin tulla katsomaan Lucaa aidan toiselle puolelle. Luca vain on siitä niin innoissaan, että pelästyttää käytöksellään kissan pois.
Sheba on myös valloittanut mummuni sängyn ja tuleekin parhaiten juttuun juuri mummoni kanssa, sillä mummon huone kuuluu "Sheban alueeseen" ;)


Tällä hetkellä Sheba tulee paremmin juttuun kanieni kanssa kuin Lucan kanssa. Johtuen varmaankin siitä että kanit ovat reilusti rauhallisempia kuin huligaani Luca xD
Sunnuntaina minun ja Lucan (ja varmaankin myös kanien) pitää palata takaisin Etelä-Pohjanmaalle syysloman loppuessa. Viimeistään silloin Sheba pääsee sitten kaikessa rauhassa tutustumaan koko kämppään, kun yli-innokas karvakorva on muilla mailla.


Enköhän minä päivittele sitten myöhemmin lisää Sheban ja muiden karvakorvien kuulumisista ja yhteiselosta! :D

<3 Erica
    Luca
     Sheba
Kanit: Damon ja Lexie

2 kommenttia: