perjantai 20. maaliskuuta 2015

Reach for the pole

Olen ollut kiinnostunut tankotanssista jo pidemmän aikaa, mutta noin vuosi sitten uskaltauduin sitä kokeilemaan.
Se oli sitten menoa! Innostuin lajista heti ensimmäisellä tunnilla ja parin kuukauden kuluttua hankin itselleni kromisen tangon.


Parin kuukauden ajan ehdin käydä tunneilla, mutta valmistuttuani aloin treenata itsenäisesti kotona. Kävin siis Tampereella tankotunneilla ja valmistumiseni jälkeen siellä ei juuri tullut käytyä niin tunneille olisi täytynyt aina lähteä vartavasten. Haluaisin kuitenkin alkaa taas käydä jossain vaiheessa tunneilla, edes silloin tällöin :)

Minua ärsyttävät ne ihmiset, jotka yhdistävät tankotanssin ainoastaan erotiikkaan ja stripteaseen. Kyllähän se on oiva väline myös sellaiseen, mutta lajina tankotanssi vaatii todella hyvää lihaskuntoa ja on todellakin aivan oikea urheilulaji! Itse tuskin ainakaan näytän kovin seksikkäältä treenatessani naama aivan näkkärillä xD Välillä itseasiassa näytän varmaankin siltä, että olisin joutunut väkivallan kohteeksi kun jokapaikassa on mustelmia kunnon tankotreenien jäljiltä. Laji vaatii siis myös kohtuullisen korkeaa kipukynnystä.

Lajina tankotanssista on kuitenkin tullut nykyisin paljon suositumpi, ehkäpä jopa jollain tasolla trendikäslaji. Meiltä löytyy suomesta myös kolmet tankotanssin MM-kisat voittanut tanssija Oona Kivelä. Hyvä Suomi!! Fanitan Oonaa hurjasti :)

Itsehän olen vielä aikas aloittelija, mutta ainakin nautin lajista suuresti :D

Reach for the stars

Flying V


Kuvat tuli tuli otettua vähän ekstemporee, joten pahoittelen pientä sotkua... Pääsittepähän kurkistamaan asuntooni edes vähän ennenkuin jo muutan pois x)
Jep, huomenna olisi tarkoitus muuttaa takaisin kotopuoleen Pirkanmaalle täältä Etelä-Pohjanmaalta. Minulla alkaa työharjoittelu maanantaina Valkeakoskella, joten minun on helpointa ja halvinta muuttaa takaisin kotiin (;
Harjoittelu vähän jänskättää...

<3 Erica and Mr. Pole


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti